15 RAONS PER APUNTAR AL TEU NEN I NENA A NENOOS 360
25 Septiembre 2017

15 RAONS PER APUNTAR AL TEU NEN I NENA A NENOOS 360

En els últims temps, l'educació tradicional ha entrat en crisi, es percep la necessitat de canvis que permetin que l'educació s'adapti a la societat actual. L'entrenament en NENOOS 360, programa d'educació integral, aporta beneficis en els àmbits de l'educació tradicional, millorant el rendiment acadèmic a més de ser un gran motor de desenvolupament personal orientat al benestar i èxit des de molt petits.

Cada vegada entenem millor la implicació de la intel·ligència emocional i el control del cos i la ment en l'èxit escolar i el desenvolupament en general d'una persona. La visió de la intel·ligència lligada només a capacitats cognitives és història. A NENOOS 360 apostem per un nou paradigma educatiu que respecti la individualitat de cada alumne, ressalti les seves fortaleses i minimitzi les seves limitacions.

15 raons per apuntar aquest curs al teu fill i filla  a NENOOS 360.

En l'àmbit físic:
1 Alleuja les tensions musculars.
2 Millora el to, flexibilitat i equilibri.
3 Desenvolupa consciència corporal.
4 Entrena i facilita la relaxació muscular conscient.
5 Afavoreix un desenvolupament òptim de la lateralitat.

En l'àmbit emocional:
6 Millora les relacions interpersonals
7 Disminueix l'ansietat i l'estrès.
8 Genera una bona autoestima.
9 Potencia la motivació i interès per l'aprenentatge.
10 Millora el reconeixement i la gestió de les emocions.

En l'àmbit cognitiu:
11 Incrementa la capacitat atencional i la concentració.
12 Millora l'autonomia i la responsabilitat.
13 Millora la memòria.
14 Millora la capacitat de solució de problemes.
15 Millora la productivitat i eficiència

És cert que no podem controlar allò que ens passa a la vida, però sí que podem canviar la manera en què percebem el que ens succeeix. NENOOS 360 ens permet adaptar-nos millor al nostre entorn maximitzant les nostres fortaleses i minimitzant les nostres febleses. En definitiva, ens ajuda a treure el major partit de nosaltres mateixos.

Si estàs interessat que el teu nen i nena formi part d'aquest programa educatiu, vine a NENOOS i t’informem. També estem a les escoles. Obrim nous grups a l’octubre i les places són limitades: http://www.nenoos.es/es/centros/cataluna/nenoos-girona

Carrer Saragossa, 23, baixos | 17003 GIRONA | Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

About author